lån penge

Mange forbrugslån er både rente- og gebyrfrie

Mange forbrugslån er både rente- og gebyrfrie

editorial

Tidligere betød det at låne penge i en butik kontokort og dyre renter, men i dag tilbyder mange butikker finansering til køb af varer i deres butik ikke alene rentefri men også gebyrfrit, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret. Butikkerne har i mange tilfælde lavet et samarbejde med en online bank om at tilbyde deres kunder en finansering. 

Det rente og gebyrfrie lån tilbydes selvfølgelig ikke fordi butikkerne og banken er søde og rare mennesker, der gerne vil hjælpe dig med at få købt det du ønsker, men fordi det for alle parter er en god forretning. Få mere info omkring et lån, før du låner.

Rente- og gebyrfrie forbrugslån

Årsagen til at butikkerne og bankerne tilbyder rente og gebyrfrie forbrugslån er som nævnt en god forretning. Det er det også for dig, forudsat at du husker og kan betale lånet tilbage.

Fordelen for butikkerne er at du vælger at bruge pengene i deres butik og de tjener på at sælge til dig. Bankerne som tilbyder dig lånet tjener penge på at tilstrækkelig mange mennesker, enten glemmer at betale et afdrag til tiden. Betaler du ikke udløser det nemlig et højt strafgebyr.

For dig betyder det at du får et billigt lån, især hvis du får betalt afdragene til tiden. Det er en god ide at melde afdragene til automatisk tilbagebetaling, så du sikre dig at du ikke glemmer det.

I starten var det typisk store kæder, der tilbød rente og gebyrfrie forbrugslån, men i dag har selv den mindste web-shop med respekt for sig selv en finanseringsløsning.

Selvom det er nemt og billigt at låne idag skal lånene jo stadig betales tilbage. Derfor er det en god ide at sikre, at du har luft i din økonomi til at betale lånet af. Skriv ned hvad du har af indtægter og udgifter. Forskellen er hvad du kan betale tilbage i afdrag pr. måned.