lån penge

Lån penge hos en online bank - nemt og sikkert

Lån penge hos en online bank - nemt og sikkert

editorial

Er finanserne ekstra og særligt stramme lige for tiden, og har du svært ved at se, hvorledes du skulle kunne finde økonomisk dækning for en akut opstået nødsituation? Så har du mulighed for at optage et hurtigt online lån.

Hvordan kan jeg ansøge om et hurtigt forbrugslån online?

For at ansøge om et online lån skal du naturligvis være i besiddelse af en computer, en tablet eller en smartphone med internet forbindelse.

Så langt så godt. De fleste låne udbydere, som tilbyder online forbrugs lån, stiller krav og fremvisning af et gyldigt NemID da det er et krav for optagelse af lån at du har fast bopæl i Danmark – og at du er fyldt atten år.

Der ud over er der nogle låne udbydere som gerne vil se dokumentation for indkomst i form af aktuelle lønsedler. Disse kan fremsendes digitalt. Og endelig er der en del online banker og penge institutter som laver et tjek som skal vise om du står opført hos RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret.

Disse långivere vil nemlig gerne undgå at udstede lån til dårlige betalere. Men der findes også låne udbydere som ser stort på om du er registreret i disse databaser. Så vil lånet sandsynligvis være behæftet med højere renter hvilket fungerer som låne udbyderens sikkerhed for at få sine penge igen.

Du bør altid vælge en låne udbyder som er godkendt til udstedelse af online forbrugslån gennem Finanstilsynet. Så er du nemlig garanteret en tryg og sikker låne procedure uden risiko for grimme økonomiske overraskelser – for eksempel i form af skjulte gebyrer eller renter der pludselig stiger – undervejs.

En godkendt låne udbyder er forpligtet til at sørge for 100% gennemsigtighed i forhold til lånets omkostninger helt fra start. Således kan du tilpasse afdragenes størrelse til dit budget og dermed være sikker på at kunne betale lånet ud.

Læs mere om online lån her.