lån penge

Lån penge til at renovere din bolig

Lån penge til at renovere din bolig

editorial

Hvis du er den glade ejer af en gammel murstensvilla, vil det på et eller andet tidspunkt være nødvendigt at renovere det. Det kan f.eks. være at renovere murene og få dem malet.

Det kan også være at du går i salgstanker og gerne vil give huset en make-over inden. Det er alt andet lige nemmere at sælge et hus som står med pæne mure end et hvor de nye ejere skal i gang med istandsættelse. 

Du kan vælge at tage et lån til at renovere din bolig. Inden du låner, er det vigtigt at få mere info omkring et lån, så du er sikker på at du ved hvad du har skrevet under på af forpligtigelser. 

Hvor kan du finde mere information?

Der er flere steder du kan finde mere information omkring lån. Du kan vælge at spørge din nuværende bankrådgiver om mere information, men du kan også finde mere på bankernes hjemmeside. Et andet sted som også er et godt sted at kigge er de forskellige sammenligningssider, der har specialiseret sig i at undersøge og sammenligne de forskellige lån der tilbydes.

Med internettet er der kommet mange låneudbydere, så det kan godt virke uoverskueligt at undersøge de forskellige muligheder. Fordelen er at de mange låneudbydere, er at det er blevet billigere og nemmere at låne penge i dag.

Hvad skal du bruge for at kunne låne online?

At låne online er både nemt og hurtigt. Hvad du skal bruge er et NemID, en aktiv mailadresse for ellers kan banken ikke sende dig et tilbud. Du skal have en dansk folkeregisteradresse og du skal være myndig og gerne ældre end 18 år. Hvis det er et større beløb, kan du blive bedt om også at dokumentere at du har en indtægt. Det kan du gøre ved at vise en lønseddel.