lån penge

Hvad vil du gøre af de lånte penge?

Hvad vil du gøre af de lånte penge?

editorial

Vi vil ikke blande os i, hvad du skal bruge de penge på, eller hvad du vælger for en type måde at låne penge på.

Det kan du finde ud af på en anden hjemmeside end den her.

Men når du så har gennemført lånet, er det måske meget relevant at finde ud af, hvordan man egentlig skal opbevare de lånte penge, for det er måske ikke så lige til, som man forestiller sig.

Det er da klart, at langt de fleste lån foregår ved, at man får overført pengene til ens konto, som man vælger, så der er ikke altid tale om fysiske penge, men det kan forekomme, og vi vil komme ind på begge dele her.

For det første er det meget smart at vælge en konto, som man kan reservere pengene på i forhold til, hvad de skal bruges til, så de ikke kommer til at indgå i det daglige budget og forsvinde, når man betaler med ens kort, som er knyttet til den konto – medmindre det er det, som man vil bruge pengene på.

Hold fast i dine gysser – fysiske som digitale

Har du fået fysiske penge i hånden som lån, og de netop også skal bruges til noget bestemt, der skal betales lidt længere ude i fremtiden, så skal man ikke opbevare dem i ens pengepung dagligt.

Man kan komme til at bruge dem, eller man kan blive berøvet, og så er de penge lige pludselig væk.

Det er en smart idé at opbevare dem derhjemme et sikret sted, eller netop indsætte dem på en bankkonto, der er reserveret til den slags formål.

Husk i den forbindelse på, hvis du hæver lånte penge, at de også skal bruges til det, som de er øremærket til, så de heller ikke forsvinder til andre betalinger, de ikke var tiltænkt.