boligadvokat

Husk boligadvokaten, når du køber bolig

Husk boligadvokaten, når du køber bolig

editorial

Når man forelsker sig i et hus, er der ofte ikke langt fra tanke til handling, og det primære fokus ligger på kommunikationen med ejendomsmægleren. I den sammenhæng glemmer køberne tit, at en boligadvokat er den sikreste vej til en tryg handel.

Når man som køber møder den ejendomsmægler, der har drømmehuset til salg, er det let at blive forført af drømmen om det perfekte hjem. Mægleren er sælgers mand, og hans eller hendes arbejde er at opnå den bedst mulige handel for sælger – ikke for dig som køber.

“Ejendomsmægleren forsøger bestemt ikke at snyde nogle. Det er er ikke sådan, det skal forstås. Men som sælger vil han eller hun selvfølgelig fokusere på de gode ting ved boligen, ligesom han eller hun vil forsøge at få den højest mulige pris,” fortæller boligadvokat Javed Aslam fra eboligadvokat.dk og fortsætter: “Det er let at blive forblændet af drømmen, og derfor er det en god idé at have en uvildig rådgiver med på sidelinjen, når man køber bolig. En boligadvokat skaber overblik over fordele og ulemper, og sørger for, at du som køber er 100% klar over, hvad du går ind til.”

Boligadvokaten er en god investering

I det øjeblik, du kontakter en boligadvokat, kan prisen føles høj, men de få tusinde kroner er kun en meget lille del af det samlede beløb, du har tænkt dig at bruge på boligkøbet, og det er alle pengene værd. Du kan med fordel se det som en investering i din og familiens tryghed.

Boligadvokaten hjælper dig med at få overblik over de mange dokumenter og rapporter, der følger med en bolighandel, ligesom du får vejledning i forbindelse med de anmærkninger, der måtte være på boligen og en snak om ejerskifteforsikring. Er der styr på alle detaljerne, kan du trygt købe boligen – alternativet kan vise sig at blive en dyr fornøjelse.