boligadvokat

Få hjælp fra en erfaren boligadvokat, når du skal købe hus eller lejlighed

Få hjælp fra en erfaren boligadvokat, når du skal købe hus eller lejlighed

editorial

De fleste mennesker, som har prøvet at købe en eller flere boliger i løbet af deres liv, ved, at det altid vil være en stor og vigtig beslutning. Et boligkøb er en kæmpe investering – det er de færreste, som kan købe en bolig kontant, og derfor er man som regel nødt til at optage lån. Dette betyder, at man gældsætter sig, når man køber et hus eller en lejlighed, og derfor er det meget vigtigt, at økonomien bliver ved med at gå op.

Desværre sker det af og til, at købere af huse eller lejligheder kommer til at sidde i en økonomisk knibe – måske endda teknisk insolvens – fordi der var forhold omkring handelen eller måske selve ejendommen, som de ikke havde gjort sig klart, da de skrev under på slutsedlen. Og derfor er det utroligt vigtigt, at du allierer dig med en dygtig og erfaren boligadvokat, inden du havner i samme kattepine.

Hvorfor skal jeg hyre en boligadvokat forud for køb af bolig?

Mange købere tror fejlagtigt, at den rare ejendomsmægler, som viste huset eller lejligheden frem, har fortalt dem alt, hvad der er værd at vide om ejendommen. Dette er langt fra altid tilfældet. Ejendomsmægler er altid sælgers mand, og har kun én interesse: At få solgt boligen til så høj en pris som muligt.

Hvis du således vil være helt sikker på, at der er 100% rene linjer omkring dit boligkøb, bør du lade dig rådgive af en boligadvokat. Boligadvokaten er dit største trumfkort i denne sammenhæng. Han eller hun vil gennemlæse al dokumentation, som hidrører fra bolighandelen og selve ejendommen, og på baggrund heraf vejlede dig, således at du kan foretage dit boligkøb på et oplyst grundlag.

Hos eboligadvokat.dk finder du udelukkende erfarne boligadvokater med speciale i rådgivning af private købere. Læs mere på eboligadvokat.dk