Alkoholbehandling

Find den bedste alkoholbehandling online

Find den bedste alkoholbehandling online

editorial

Leder du efter den rette alkoholbehandling – til dig selv eller til en misbrugsramt pårørende? Så bør du vælge et velrenommeret behandlingscenter med en høj succesrate inden for behandling af alkoholikere. Det er meget vigtigt, at du vælger det rette sted fra starten – en halvhjertet behandling, som ikke følges op, kan have den stik modsatte effekt – og en person, som er svag og udsat, og som har tendens til afhængighed, vil hurtigt kunne falde tilbage i misbruget igen.

Hvori består en effektiv alkoholbehandling?

Hvis en alkoholbehandling skal have nogen som helst positiv effekt, skal den begynde med en grundig afgiftning og afrusning. Dette betyder, at den misbrugsramte under professionel supervision skal gennemgå et afholds forløb, under hvilket vedkommende monitoreres af sundhedspersonale. Der kan eventuelt gives medicin til særligt hårdt ramte – og ellers stræbes der efter at lindre abstinenserne med eksempelvis varme bade, masser af væske, massage eller zoneterapi.

Efter endt afrusning, skal der følges op med terapeutisk behandling – helst med indlogering på selve centeret. På den måde sikres det, at den misbrugsramte ikke har adgang til alkohol under sit ophold, og samtidig har kontakt til dygtige misbrugskonsulenter hele døgnet.

En misbrugskonsulent er typisk en tidligere misbruger eller tørlagt alkoholiker, som selv har gennemgået behandlings forløbet, og derfor kan relatere til den misbrugsramte kvaler og kriser under opholdet. Efter endt alkoholbehandling – som typisk forløber over en periode på cirka fem uger – vil misbrugskonsulenten kunne fungere som rådgiver og mentor for den misbrugsramte, skulle vedkommende få brug for støtte under opbygningen af sin nye tilværelse.

Hvor finder jeg den bedste alkoholbehandling?

Behandlingscenter Stien er et af de bedste misbrugscentre i Danmark, og har særligt speciale inden for behandling af alkoholisme. Du kan læse mere om alkoholbehandling – og kontakte en af de dygtige misbrugskonsulenter – via behandlingscenter-stien.dk