Alkoholbehandling

Alkoholbehandling fører et nyt menneske med sig - er du klar til det?

Alkoholbehandling fører et nyt menneske med sig - er du klar til det?

editorial

Der dukker jo ikke – nødvendigvis – et nyt menneske op af, at du skal i behandling for et alkoholmisbrug, selvom der bestemt kommer til at være nogle nye mennesker indover i din nye tilværelse, der vil dig det godt.

Du skal formentlig udskifte din vennekreds eller noget af den med mennesker, der ikke har deres tilværelse inficeret med alkohol, som misbrugere efterhånden godt kan begynde at søge mod, som misbruger begynder at eskalere.

Den slags mennesker må man skære bort fra ens liv, og det skal man ikke have skyldfølelse over: man kan kun redde sig selv og ikke andre, før de gerne selv af egen vilje vil reddes. 
Så kan man måske hjælpe, når man selv er kommet ud på den anden side.

Men det handler jo netop om at komme ud på den anden side som et nyt menneske, og det kan være skræmmende at skulle se sig selv i spejlet som en ny person.

Umiddelbart skulle man ellers selv og udefrastående tro, at man ville omfavne denne nye tilværelse, fordi man oplever bedring og større glæde i livet.

Her skal man dog huske på, at mennesker er vanedyr, og for at en alkoholbehandling skal kunne virke, så kan man ikke trappe ned, som nogle mennesker for eksempel kan med smøger. Her skal man helt stoppe med at drikke fra den ene dag til den anden.

Denne tilvænning alene tager en rum sjat tid, men selv bagefter, når man oplever klarsyn, så skal man begynde på en helt ny tilværelse, se de gamle problemer i øjnene, sige undskyld til en masse mennesker, måske finde et nyt job, snakke med sagsbehandler og så videre.

Det er et stort ansvar, specielt hvis man er vant til at køre det over på et sidespor og drikke det væk.

Men heldigvis kan du regne med stol bedring og behandling ved at tage fat i https://behandlingscenter-stien.dk/alkoholbehandling/