døre

Find døre lavet efter mål online

Find døre lavet efter mål online

Leder du efter flotte døre til dit hus? Så skal du være opmærksom på, om de eventuelt skal fremstilles efter individuelle mål.

Hvor kan jeg få fremstillet en dør på mål?

Det er ikke alle som kan gøre brug af muligheden for at anskaffe en ny dør som opfylder de gældende standard mål – som regel fordi døråbningen ikke opfylder disse. Hvis du har behov for at få fremstillet en dør på mål bør du opsøge en pålidelig leverandør som med sikkerhed kan tilvirke din nye dør således at den bliver præcis som du ønsker.

Hos Klarvinduer kan du altid få fremstillet en dør som matcher netop dine ønsker og din døråbnings mål. Klarvinduer er leveringsdygtig i en lang række dør modeller som fås med eller uden fyldninger, i enkel eller dobbelt dør versioner, og med eller uden glaspartier.

Der findes et stort udvalg af forskellige døre at vælge imellem hos Klarvinduer. Har du først besluttet dig for den dør du synes om kan du vælge at få modellen fremstillet efter individuelle mål.

Det er utroligt nemt at få fremstillet en dør på mål hos Klarvinduer. Du indtaster blot dørens mål – de såkaldte karm mål i en formular ud for den dør du ønsker dig, og trykker ”Næste”. Her efter får du så mulighed for at vælge materialer, for eksempel træ eller aluminium til rammen, og to eller tre lags glas til de eventuelle ruder i din nye dør samt selvfølgelig farven på døren. Her vil du typisk kunne vælge imellem ren hvid, antracit grå, dyb sort eller svensk rød.

Sluttelig skal du vælge om døren skal være udad eller indad åbnende til henholdsvis højre eller venstre, og hvilken profil du ønsker at dørrammen skal have.

Du kan læse mere om Klarvinduer, og bestille din dør på mål via hjemmesiden Klarvinduer.dk.