døre

Få en dør lavet på mål

Få en dør lavet på mål

Det kan være svært med døre, hvis de ikke har standardmål. Særligt hvis du gerne vil købe en forholdsvis billig en af slagsen. Men det er der heldigvis råd for.

Døren har samme funktion verden over; den lukker gæster ind og holde uvedkommende ude. Det er her, vi siger goddag, og det er her, vi siger farvel. Og så kommer vi ikke udenom, at det selvfølgelig også er døren, der markerer indgangen til vores hjem. Vores ejendom. Det sted der kun er vores.

Døren har altså en særlig betydning historisk set, og derfor er det vigtigt, and du vælger den rette dør, hvis du er på udkig efter en ny hoveddør. Den kommer ikke bare til at danne baggrund for ankomst og afsked, den fortæller også en historie om huset og om dem, der bor bag døren.

En dør efter mål

Skal du bruge en ny dør til din hjem, og kan du ikke bare kigge efter standardløsningerne – enten fordi du ikke har en standardåbning, eller fordi du ikke bryder dig om de gængse løsninger? Så kan du få en dør lavet efter dine specifikke mål og ønsker.

Hos Klar Vinduer kan du bestille døre på mål, og du får hele 96 forskellige varianter at vælge imellem. Alle som én er de baseret på traditionelt dansk design, så det burde være muligt at finde netop den dør, der passer til dit hjem.

Er du i tvivl om, hvilken løsning du skal vælge – eller har du særlige ønsker til materialer og udseende, som ikke er dækket af de 96 løsninger? Ja, så kan du faktisk få skræddersyet din døre. Det betyder i al sin enkelthed, at du kan få nøjagtig den dør, du har brug for til en billig penge, og du kommer ikke til at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service.