døre

Er der en grund til at få ens døre forsikrede?

Er der en grund til at få ens døre forsikrede?

Som regel er det ikke nødvendigt at få selve ens døre forsikrede, om det så er nogle lidt ældre nogle, eller man lige har købt dem fra Klarvinduer.no.

Man kan jo synes, at de ser noget så flotte ud, og man har givet en del penge for dem, da man skulle have mange, hvoraf nogle var forskellige, mens et par så ens ud, så man vil gerne være på den sikre side, at hvis der sker et uheld i opsætningen eller en større skade senere, så kan man få penge fra forsikringen.

Her skal man nok mere se på, om der følger garanti med dørene, og hvor længe den varer – måske kan man forhandle sig til en god aftale her, hvis man køber et større parti med døre.

Ellers er det egentlig mest ens egen forsikring i form af en indboforsikring, der dækker den slags, og hvis man ikke er sikker på det, så kan man tjekke op på det.

image

Ønsker du en forsikring på dine døre?

Men hvis man alligevel vil være helt sikker på, at ens pæne døre er forsikrede, så kan man jo undersøge, om der er nogle, der kan give en separat forsikring på dem.
Det kan være ens nuværende forsikringsselskab, eller man undersøger, om der kunne være andre derude, der ville være interesserede i at gøre den slags.

Måske har man netop at gøre med en sjælden dør, som der ikke findes andre af, så den er decideret bevaringsværdig.

Således er det også begrænset, hvor mange forandringer man må gøre ved den, men det kan også være en anledning til, at man ser nærmere på, om man kan få en speciel forsikring på den.

Ellers kan det nok bedre svare sig at tage den dør af og gemme den væk, så den ikke bliver brugt og slidt, og så sætter man en mere moderne dør op samme sted som erstatning.