døre

Hvornår er der grund til at udskifte låse til døre?

Hvornår er der grund til at udskifte låse til døre?

Hvis man har købt døre på Klarvinduer.no, så er der nogle gange grunde til at sætte låse på dem.

Det er dog ikke altid, at man er nødt til det, og det er jo helt op til en selv, om man vil bruge penge på den udgift, hvis der ikke følger en lås med og måske en lås med nøgle til.

For det er måske bare et skur i haven, som man vil have en ny dør til, men man har ikke noget nævneværdigt af værdi i skuret, så man gider ikke låse mere af, end at man kan holde døren lukket, så den ikke blæser op.

Dog vil forsikringen så næppe hjælpe en her, hvis der er indbrud, men som sagt er der heller ikke noget af værdi her, så det gør nok ikke så meget.

Det ville også blive lidt for besværligt, hvis man havde låse aktiveret på alle døre inde i et hus, når man skulle fra rum til rum, men de fleste ønsker sig nok en lås til deres private værelse, og det kan så være med eller uden nøgle, hvor der eventuelt kun findes den ene nøgle til hver dør.

image

Låsen skal udskiftes, ikke døren

Det kan jo også tænkes, at låsen ikke fungerer længere, eller at den simpelthen er blevet rusten med tiden.

Så behøver man dog ikke altid at udskifte hele døren, da man bare kan nøjes med at gøre det med låsen, men det kan jo være en god anledning til at få udskiftet døren, hvis man har gået og overvejet det.

Men ellers når man flytter ud eller ind et sted, så skifter man som regel låsen, så man har en idé om, hvor mange nøgler der er i omløb, så man ikke pludselig får uventet besøg af en tidligere beboer.