hus

Få tips til istandsættelse af hus

Få tips til istandsættelse af hus

editorial

Har du netop købt en ny bolig, og trænger den mildest talt til en kærlig hånd? Så bør du ikke gå på kompromis. Der er ingen grund til at investere i løsninger, man senere hen vil ærgre sig over. Og derfor er det en god idé at vælge de bedste håndværkere samt materialer af ordentlig kvalitet, når boligen skal sættes i stand.

Nye gulve? Få det gjort ordentligt fra begyndelsen

Hvis gulvene i dit nye hjem er lige til at smide ud, kan du lige så godt få dem skiftet ud inden du flytter ind. Ellers vil du bare blive ved med at gå og udskyde projektet, det er rigtig svært at tage sig sammen til at få lavet gulvene, når først alle éns ejendele – møbler, tæpper og øvrigt løsøre – er på plads. Så hellere få det overstået før indflytning.

Den rette gulv belægning har meget at sige når det handler om rummets udtryk. Det kan være, at du ønsker et urbant eller industrielt look i dine stuer eller i køkken alrummet – og så kan du med fordel vælge cement, beton eller epoxy som gulv belægning. Hvis du ønsker en mere hyggelig og rustik stemning, er et massivt trægulv det rette valg. Og børnefamilien, som ønsker en rengøringsvenlig løsning, kan med fordel vælge vinyl eller linoleum til overdækning af trægulvet. Disse materialer kan nemlig fjernes igen, hvis du siden hen ønsker trægulv i din bolig.

Du kan læse mere om gulv belægning på husblog.dk

Renovering af badeværelse? Benyt en autoriseret VVS installatør

Når der skal rodes med faste VVS installationer, er det vigtigt, at du får en autoriseret VVS installatør. Du må nemlig ikke selv fifle med afløb, dræn, og drikkevandsførende rørledninger. Hvis du vil vide mere om hvad en autoriseret VVS installatør kan gøre for dig, kan du læse videre på husblog.dk

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/