hus

Det er muligt at fare vild i eget hus

Det er muligt at fare vild i eget hus

editorial

Man skulle næsten ikke tro, at det var muligt at blive væk i ens eget hus, og vi mener ikke, hvis man er dement, eller man har gæster på besøg, der farer vild, eller små børn ikke kan finde rundt i huset eller låser sig inde eller ude.

Selv helt almindelige mennesker kan blive rundforvirret over, hvor de befinder sig henne i deres eget hjem, selvom de måske har tilbragt mange år i det samme hus, og de ikke betragter sig selv som den distræte type.

Dog er det klart, at det mest sker i de boliger, der er af den større art, men problemet kan endda også opstå i selv de mindste et-værelses-lejligheder, hvilket vi vil komme med nogle eksempler på, der kan være lidt uhyggelig læsning for nogle – så nu er man advaret.

Det første eksempel er de mennesker, der horder, som altså ikke kan nænne at skille sig af med nogle af deres ejendele eller meget lidt af slagsen – måske er det en hobby, hvor de samler på ting, men når selv skrald begynder at hobbe sig op, så er der et større problem på spil.

Ender man med at have så meget affald, at det går fra væg til væg og loft til gulv, så kan det ændre på ens opfattelse af hjemmet, hvorfor man hverken kan finde rundt eller finde de ting, man skal bruge.

Der findes et konkret eksempel med en person, der endte med at samle på så mange bøger, at han endte med at måtte bo i et telt i sin have, fordi der ikke var plads til ham i hjemmet.

Det mest uhyggelige – og endda med vilje – tilfælde kommer fra det vestlige USA, hvor en husbygger blev ved med at bygge på sit hus, hvor der var blindgyder, faldlemme med videre, så selv dem, der byggede huset, ikke kunne finde rundt.

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/