hus

3 tips til at finde den rette tømrer

3 tips til at finde den rette tømrer

editorial

Det er altid svært, når det kommer til håndværkere. Hvordan vælger du den rigtige, og hvordan sikrer du dig, at vedkommende overholder jeres aftaler, så du kommer i mål med dit projekt til tiden?

Håndværkere. Den evige hovedpine. Du vil så gerne være sikker på, at den person, du vælger til dit projekt, er én, du kan stole på. Med udgangspunkt i denne artikel har vi samlet 3 gode råd til dig, der skal finde den rette tømrer.

1) Hvad siger tidligere kunder?

I dag findes der en lang række af muligheder for at vurdere firmaer, når du har været i kontakt med dem på den ene eller anden måde. TrustPilot er en af de mest populære, men Facebook og andre sociale medier er også gode at kigge på, når du skal vælge en tømrer.

Undersøg, hvad tidligere kunder siger om den virksomhed, du har kig på. Er der generel tilfredshed, eller får du en fornemmelse af, at der har været mange utilfredse kunder?

2) Pris vs. kvalitet?

Inden du vælger en tømrer, kan du med fordel indhente to eller tre forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. Men vær ærlig omkring, hvad der vejer mest for dig: prisen eller kvaliteten. De to ting følges som regel ad, og derfor kan du ikke både få den bedste håndværker og den bedste pris. 

3) Har vedkommende udført lignende opgaver?

Det er fristende udelukkende at gå efter personlighed og kemi, og det er da også vigtige egenskaber, hvis du skal finde en god tømrer til dit projekt. Men det er også en god idé at kigge på referencer; hvad har de specifikke håndværkere tidligere udført af arbejde, og har de erfaring med den type opgave, de skal udføre for dig?

Vil du have flere gode råd til at passe godt på dit hjem, kan du med fordel læse med her, hvor du finder informationer om alt fra valg af håndværkere til energirenovering og havearbejde.

Tjek også disse sider:

https://husblog.dk/
https://have-hus.dk/
https://husglad.dk/
https://hus-tips.dk/
https://nytomhuse.dk/
https://NytByg.dk/
https://HusInspiration.dk/
https://ByggeTeknisk.dk/
https://hushaveideer.dk/
https://idetilhjemmet.dk/
https://ideertilhuset.dk/
https://forslagtilhjemmet.dk/