Maling af badekar

To gode råd til dig, der skal renovere badeværelse

To gode råd til dig, der skal renovere badeværelse

editorial

Der lægger mange overvejelser og planlægning i at renovere sit badeværelse. Det er et vigtigt rum, så du skal gerne finde badeværelsesinventar, der er godt og i god kvalitet. Du skal også have lagt en plan for, hvordan du skal eksekvere renoveringen, så du får mest ud af det og du kommer i mål i rette tid. Læs med her og hør vores to råd til, hvordan du kommer i mål med din renovering.

 

image 

 

Hvordan er det nuværende badeværelses tilstand?

Hvor slemt er det nuværende badeværelse i stand? Er der nogle ting, du skal have udskiftet eller totalrenoveret? Når du planlægger din renovering af badeværelset, skal du se nærmere på rummets tilstand. Hvornår blev det sidst renoveret? Er der revner i fliserne eller er der skader på nogle af inventarerne, såsom dit badekar? Fungerer alting som det skal (herunder elektriciteten)? Det er spørgsmål du skal stille dig selv, før du går i kast med renoveringen. Dette er med til at danne dig et overblik over, hvor omstænding renoveringen skal være, og hvor mange midler, du skal bruge. Hvis du har et stramt budget, så kan det være, du skal gå på kompromis med noget. Skal du finde specialmaling til maling af badekar eller nye fliser til bruserummet? Undersøg på nettet, hvad det skal koste dig, så du har en idé, før du går i gang.

 

Kontakt de rette fagfolk

Du kan ikke undvære håndværkere til renovering af dit badeværelse. Selv hvis du har gode håndværker egenskaber og bygge kompetencer, så kan der være områder, du er mindre bekendt med. Derfor skal du sikkert ud og kontakte en VVS-mand, der kan tilslutte dit nye toilet korrekt til afløbet, så du ikke får problemer på sigt. Herudover kan du også få brug for en murer, hvis du skal have nye fliser ude i bruserummet. At lægge fliser symmetrisk og pænt kan godt være lidt af en videnskab.