Maling af badekar

Maling af badekar giver dig et nyt badekar på kort tid

Maling af badekar giver dig et nyt badekar på kort tid

editorial

Drømmer du om at give dit badekar et nyt udseende, tror du måske, at du er nødt til at skifte hele badekarret ud, for at det er muligt. Det er dog langt fra tilfældet. Du kan nemlig sagtens få udført en maling af badekar. På den måde bliver badekarret shinet op, uden at du skal betale for at få det udskiftet. 

Et af de firmaer, der kan stå for processen, er emaljespecialisten.dk. De har stor erfaring på området. De renser og rengør altid karret grundigt, inden de går i gang med at male. Derefter får badekarret to gange grunde og til sidst fire gange maling. Har du mulighed for det, er det bedst, at du ikke bruger badekarret i syv dage efterfølgende. Har du ikke andre muligheder, kan du dog godt bade i det efter allerede 24 timer. På den måde er det altså ikke sådan, at du skal undvære et bad i længere tid på grund af processen. 

Få altid en professionel til at male dit badekar 

Måske har du overvejet, om du selv skal male dit badekar. I dag er det muligt at købe maling til at gøre det nede i byggemarkedet. Det kan derfor virke fristende, at du kaster dig ud i at gøre det selv. Når det kommer til dine vådområder, bør du dog aldrig springe over, hvor gærdet er lavest. I stedet bør du sørge for at vælge de gode og holdbare løsninger. I dette tilfælde vil det være, at du får en professionel til at hjælpe dig.

Hos emaljespecialisten.dk siger de, at du kan regne med, at den nye emalje holder i hvert fald 10 år efter, at den er kommet på. Ofte mere. Det er derfor en kæmpe fordel for dig at bruge dem, frem for selv at kaste dig ud i det, når du ikke ved, hvad du laver.