Maling af badekar

Sådan kommer du i gang med renoveringen af dit badeværelse

Sådan kommer du i gang med renoveringen af dit badeværelse

editorial

Renoveringen af dit badeværelse behøver slet ikke at være et større stykke arbejde. Med ordentlig planlægning og struktur kan du hurtigt komme i gang med renoveringen. Der findes løsninger, som du kan drage nytte af, når du skal i gang med at renovere. Det har vi skrevet lidt om i dette indlæg. Så læs med her, og hør hvordan du kommer bedst i gang med at renovere.

 

image

 

1. Lav en opgørelse

Før du overhovedet begynder at tænke på noget andet, skal du tage et godt kig på, hvad du har, og hvordan det hele passer ind i badeværelset. Mål alt, så du har en idé om, hvilken størrelse eller stil der vil fungere bedst, når du skal købe nye ting, når du går på indkøb. Det vil spare dig en masse tid. Her kan du også få lagt dig et budget, for hvor meget du skal bruge af penge til renoveringen.

 

2. Tænk over, hvad du har brug for

Har du planer om at blive på dette badeværelse i et stykke tid? Du bør måske overveje at investere lidt ekstra penge i inventar, der kan holde på lang sigt. Ting som brusebadet og badekarret bliver brugt regelmæssigt, så de er perfekte steder at lægge dine penge. Du kan også få renoveret dit badekar ved at få malet en ny emalje, der kan gøre den mere modstandsdygtig overfor slid og gentagende brug.

 

3. Valg af farver på badeværelset

En god måde at komme i gang på er ved at planlægge et farveskema for dit nye badeværelse. Hvis du ikke er sikker på de nøjagtige farver, du ønsker, kan du kigge på forskellige muligheder og se, hvad der tiltaler dig. Her kan du lade dig inspirere af, hvad andre har gjort. Her kan du bl.a. kigge på sociale medier, eller i indretningsblade. Du kan endda tage farveprøver med hjem for at se, hvordan de vil se ud i dit rum, før du beslutter dig for noget.