Dörrar

Skal døren lige have en overhaling?

Skal døren lige have en overhaling?

Du overvejede at købe en ny dør, for den gamle var egentlig blevet ret så grim at se på, men du orker samtidig heller ikke alt det bøvl med at få den nye til at passe, og sidste gang gik dørkarmen også i stykker, så det virkelig tog tid med reparationer og tilpasninger, før den nye dør kunne være på plads og se flot ud.

Men nu er den dør blevet gammel, men den har tilpasset sig huset, så den er ikke skæv, og den passer derfor stadig perfekt til indgangspartiet.

Dog passer den bare ikke sammen med indretningen i hjemmet, og det er dét, som du gerne vil have gjort noget ved.

Det er bare også lidt for dyrt at få sig en ny dør, så du overvejer en anden løsning: og det er at male den!

Men modsat at male en væg, så kan du gøre noget praktisk med en dør, når den skal males.

Dörrar

Sådan bliver det nemmere at male en dør

Du kan nemlig i langt de fleste tilfælde lige hægte døren af hængslerne, og så kan du tage den ud i garagen eller bare ud i haven, når det er godt vejr, og male den.

Så er det også nemmere at male den, når den lægger ned på.

Husk selvfølgelig, at ruderne, hvis der er sådan nogle i døren, ikke skal males, og det kan være, at du skal bruge mere end en enkelt farve.

Hvis det ikke er noget, som du føler dig tryg med at gøre af frygt for, at det bliver grimt, så kan du få en professionel maler til at gøre det for dig.

Men derfor kan du alligevel godt hægte døren af, for det bliver også nemmere for maleren på den her måde at male den, når den ikke er sat op.