Dörrar

En smart anordning til posten ved ens dør

En smart anordning til posten ved ens dør

De fleste kender til det med at have en brevsprække, og hvis posten ikke kan komme ind her, så har man nok en postkasse på selve døren eller tæt derved, hvor pakkepost kan komme ned i.

Sådan en brevsprække kan være nede ved bunden af døren, men den kan også sidde midt på døren – dog sidder den sjældent højt oppe, for så er det svært at få posten derop, specielt hvis den vejer til.

Så lander posten på den anden side af døren, hvis man da ikke sætter den i klemme, men hvis man så har en hund, så kan der ske det, at den samler poster op og begynder at gnave i den.

Man har forsøgt mange gange at få hunden til at lade være med at gøre det, men det er ikke lykkedes endnu.

Så indtil man har succes med det, så kan man gøre en anden smart ting:

Man sætter en lukket kurv på den anden side af brevsprækken, hvor posten kan lande ned i!

Dörrar

Det er da en smart ting at have på ens dør!

Den behøver jo sådan set ikke være lukket, hvis hunden ikke kan nå op til toppen, så man også lettere kan få fat i posten, uden man skal hen at åbne den eller ligefrem låse den op, hvis hunden kan finde ud af det.

Man kan lave den som et tremmenet, så man kan se, om der er kommet post, så man ikke behøver at åbne den for at tjekke efter.

Det er da klart, at den bakke skaber en begrænsning for, hvor meget post man kan få, men så må man forsøge at tjekke den så tit som muligt.

Selvom man ikke har hund, så kan det bare være, at man ikke vil have, at posten lander på ens beskidte måtte, eller at man træder på den, når man kommer hjem.