Dörrar

Få en hundelem på døren til hunden

Få en hundelem på døren til hunden

Man skal have en godt opdraget hund, der selv kan finde ud af at bruge en hundelem, for det kan være svært for den i starten at regne ud, at den kan bruge den her indgang til at komme ind, specielt når der er en lem, som der skærmer for, at der er tale om en ind- og udgang.

Det skal dog helst være en til have, for det er for det første ikke forsvarligt at have hunden til at rende rundt udenfor på offentlig vej og områder, også selvom din hund er godt opdraget, for det er ikke alle, der bryder sig om hunde.

Men for det andet kan det også være, at tyve vil forsøge at komme ind denne vej, hvis de kan se fra vejen, at du har en hundelem.
Sådan nogle indbrudstyve kan være nogle små størrelser, der endda kan komme ind gennem mellemstore hundelemme.

Dörrar

En hundelem er meget klassisk til en dør

Det hjælper jo ikke så meget at have en dør med en lås på, der er sat til, hvis man bare lige kan kravle ind; så skal man i hvert fald have en sensor og eventuelt et kamera, så man kan se, at det rent faktisk er hunden, der kommer ind og ikke en anden hund eller ligefrem en person!

Det er dog lidt meget at gøre ud af at have sådan en hundelem.

Men det kan være, du har købt en dør fra Klarfonster.se, hvor der ikke umiddelbart er en hundelem til, og så skal du hen at have den lavet.

Hvis du ikke selv kan finde ud af det, så er der nok nogle kloge håndværkere, som der er i stand til det.

Dog må man måske lige lave den lidt større, end hvad ens hund fylder nu, for det kan jo være en hvalp, der vokser, eller man senere får en større hund.