Gulvsliber Sabro

Giv gulvet nyt liv med hjælp fra din gulvsliber i Sabro

Giv gulvet nyt liv med hjælp fra din gulvsliber i Sabro

editorial

Når et trægulv, som er behandlet med enten sæbe eller olie, bliver slidt, vil tegnene herpå fremgå særdeles tydeligt. Dette skyldes, at sæbe og olie hører til de såkaldt ikke forseglende behandlings typer, og derfor ikke beskytter træværket i samme grad som eksempelvis maling eller lak. Et trægulv, som er behandlet med olie eller sæbe, vil ikke nyde godt af den hårde forsegling, som lak, fernis eller maling yder – og vil således være mere udsat over for daglig slid.

Derfor er det vigtigt, at du mindst én gang om ugen vasker dit olie eller sæbe behandlede gulv med særlig fed sæbe, som forstærker den beskyttende hinde, som er træværkets eneste værn imod spildte væsker, solfalming, og nedtrådt støv og skidt. Når først denne hinde af olie eller sæbe er forsvundet – hvilket hurtigt sker, hvis du ikke opretholder denne vedligeholdelse af dit trægulv – vil gulvet hurtigt komme til at fremstå nusset og snusket i overfladen. Spildte, farvede væsker som for eksempel kaffe, te eller rødvin vil danne grimme skjolder, idet gulvets vand afvisende egenskaber er forsvundet.

Nedtrådt støv vil give anledning til grålige og matte slidspor, som opstår der hvor gulvet hyppigt betrædes. Og solens skarpe uv stråler vil medføre solfalming der hvor lysindfaldet er allerest stærkt. Dit gulv vil hurtigt få en kedelig og uensartet overflade, som ikke længere lader sig vaske pæn og skinnende ved almindelig gulvvask.

Få dit flotte gulv tilbage med en professionel gulvafslibning

Synes du, at det er rigtig ærgerligt hver dag at skulle kigge på et kedeligt og ujævnt trægulv, er der til al held hjælp at hente. Hos en professionel gulvmand kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud på en grundig og effektiv gulvafslibning – og en efterbehandling efter eget valg. Du finder din gulvsliber i Sabro online hos Gulvkanonen.dk