ølbrygning

Find udstyr til ølbrygning online

Find udstyr til ølbrygning online

editorial

Har du besluttet dig for at optage ølbrygning som din nye hobby? Så er det blot at ønske stort tillykke. Med ølbrygning som hobby kan du se frem til en lærerig proces, og selvfølgelig en masse lækkert øl. Ølbrygning er faktisk ikke nogen hverken dyr eller tidskrævende hobby.

Det fine ved ølbrygning er, at denne hobby bærer frugter i form af lækkert og velsmagende øl i løbet af meget kort tid. Og det helt uden at du behøver at afsætte mere plads end et hjørne af køkkenet eller bryggerset, hvor dit bryganlæg eller din Starter Box fra Hjemmebryggeren kan stå og hygge sig.

Hvem er Hjemmebryggeren?

Hjemmebryggeren er en bryg forretning, som allerede i 2006 blev stiftet med det formål at hjælpe nybegyndere ud i ølbrygningens ædle kunst med at komme godt og sikkert ud over rampen. Hjemmebryggeren er leveringsdygtig i alt inden for brygudstyr, her under bryganlæg, begynder sæt og tilbehør hertil.

Der ud over kan du hos Hjemmebryggeren finde ingredienser til ølbrygning i høj kvalitet. Hjemmebryggeren fører det største udvalg i malte, og får disse leveret fra 3 store malterier i henholdsvis Belgien, Tyskland og England. Du kan selvfølgelig også bestille de øvrige forbrugs materialer til ølbrygning hos Hjemmebryggeren, her under malt, byg, gær, krydderier, sukker og diverse rengørings midler udviklet specielt til brygudstyr.

Hjemmebryggeren udvikler deres egne All Grain Kit, som er afstemte færdigblandinger af ingredienser og smagsstoffer. Inden for All Grain Kit har Hjemmebryggeren det største udvalg i Danmark, med mere end 130 forskellige opskrifter repræsenteret. Flere mikrobryggerier fremstiller øl efter disse opskrifter – og med en All Grain Kit fra Hjemmebryggeren kan du altså gøre dem kunsten efter.

Hos Hjemmebryggeren kan du købe de dansk producerede Brewster Beacon bryganlæg, som giver dig mulighed for at brygge øl på professionel vis. Du kan se og bestille de mange Brewster Beacon modeller på hjemmebryggeren.dk