Få råd til familiens nye bil med et billån

Når familiens gamle bil efterhånden er til reparation så ofte, at I tilbringer mere tid i værkstedets låne bil end i jeres egen, er det på tide at overveje, om ikke en ny bil er løsningen. Den gamle, slidte bil er måske endda usikker at køre i – det er aldrig sjovt at trille rundt i en bil, som kan stå af hvert øjeblik, det skal være.

Under alle omstændigheder vil såvel styretøj som bremse system blive slidt med tiden, hvilket betyder, at du med rette kan være betænkelig ved at fragte familien rundt i den gamle bil. Og samtidig er bilen dyr i drift. Foruden de mange værksteds besøg, som ikke nødvendigvis er billige eller dækket af forsikringen, vil en gammel, slidt motor være meget lidt energi effektiv – og dette bliver ikke bedre med alderen, tvært imod. Den dårlige brændstof økonomi vil tydeligt kunne mærkes i husholdnings budgettet. Og som familie er der altså sjovere ting at bruge penge på, end benzin og diesel.

Køb en ny bil – og få en bedre økonomi

Hvis du vælger at skifte den gamle, udtjente øse ud med en nyere model, kan det måske virke afskrækkende, at prisen på en ny bil i Danmark er så høj som den er. Dette skyldes fortrinsvis skatter og afgifter, som pålægges af staten, og som pumper priserne op i et helt urealistisk niveau. Det er nærmest umuligt for almindelige dødelige at betale den pris, en ny bil koster – og derfor findes der de såkaldte bil lån.

Det kan godt betale sig at optage et bil lån for at købe en ny bil, idet du vil spare penge på såvel reparationer som på brændstof, grønne afgifter og – hvis du bor i en by – din parkerings licens. Klik ind på ikanobank.dk og læs mere om, hvordan du kan ansøge om et bil lån uden krav om udbetaling.

Lukket for kommentarer.