Luft vand varmepumpe

Store besparelser med en luft vand varmepumpe

Store besparelser med en luft vand varmepumpe

editorial

I disse år er klima forandringerne på alles læber. Der spekuleres fra alle sider i hvorledes vi hver især kan gøre vores for at dæmme op for det co2 udslip som forårsager store dele af den opvarmning som fører til naturkatastrofer og en ændring i det globale klima.

Som bolig ejer er der rigtig mange tiltag du kan udføre for at blive en aktiv del af den grønne omstilling som på sigt skal reducere hele landets samlede klima aftryk. Det handler i bund og grund om at spare på energien. Og her er opvarmning af boligen – især i løbet af det kolde vinter halvår – blandt de helt store syndere.

Begræns varmespildet og spar på energien

Hvad du kan gøre i egen bolig er for eksempel at isolere husets ydermure og sætte nye ruder i vinduerne som forhindrer varmen i at slippe ud.

På den måde kan du spare rigtig meget af den energi som går til opvarmning af stuer og værelser. Og hvis du virkelig vil øge besparelsen, såvel den økonomiske som den klimamæssige, kan du tage et kig på husets varmekilde.

image

Varmer du stadig brugsvand og cirkulationsvand op ved hjælp af et gammelt udtjent olie, pille eller gas fyr vil der være en vis idé forbundet med at skrotte dette til fordel for en moderne luft til vand varmepumpe.

Med en varmepumpe i stedet for et fyr opnår du ikke alene en grønnere profil for din bolig. Du sparer også store summer, idet det lave energi forbrug medfører en kæmpe besparelse – op til tre fjerdele – af dine udgifter til opvarmning af boligen.

Du sparer således penge samtidig med at du skåner klimaet. Og så har udgiften til etablering af varmepumpe løsning hurtigt tjent sig selv ind igen.

Du kan få hjælp til at vælge den rette luft/vand varmepumpe hos Amalo – få yderligere information på https://www.amalo.dk/