gulvafslibning

Få flotte gulve i din nye bolig med en gulvafslibning

Få flotte gulve i din nye bolig med en gulvafslibning

editorial

Har du netop erhvervet dig det, som på ejendomsmægler sprog kaldes for et ”håndværker tilbud”? Så har du sikkert nok at gøre med at planlægge renoveringen af det der skal blive til familiens nye hjem.

I den forbindelse har du sikkert kastet et blik på gulvene i boligen. Er disse lavet ud af træ er det sandsynligt at de er præget af en vis slitage – og ikke bare en klædelig patina. Trægulve, som ikke har modtaget den påkrævede vedligeholdelse og pleje igennem mange år, vil have en tendens til at fremstå utroligt nussede og snuskede.

Man kan ligefrem forledes til at tro at gulvet er beskadiget, hvis det er tilstrækkeligt slidt. Men sådan behøver det ikke at forholde sig. Et trægulv kan sagtens være ganske sundt og intakt inde under den slidte og flossede overflade. Og i mange tilfælde skal der blot en gulvafslibning til for at afsløre et smukt og ensartet trægulv.

Hvad kan jeg få ud af en gulvafslibning?

Måske tænker du at det er nemmere at få lagt et nyt trægulv, eller at overhælde det eksisterende med en smartere og mere moderne gulvbelægning som for eksempel beton eller cement. Dette vælger mange bolig ejere at gøre for dermed at skabe et råt og industrielt look – noget der er virkelig moderne ifølge de seneste bolig indretnings trends.

Men det er faktisk synd. Et smukt og velholdt trægulv er ikke alene en fryd for øjet. Det kan også vise sig at være et stort aktiv for din bolig hvis du en dag står og skal sælge. Det er således smartere at satse på at bevare det massive trægulv frem for at give efter for modeluner. Og med en professionel gulvafslibning vil du med sikkerhed blive glad for det originale trægulv.

Du kan kontakte din lokale gulvsliber hos DBF Gulvservice via dbf-gulvservice.dk