Gulvsliber Risskov

Få byens flotteste trægulv med hjælp fra din gulvsliber i Risskov

Få byens flotteste trægulv med hjælp fra din gulvsliber i Risskov

editorial

Har du netop købt i bolig i Århus bydelen Risskov – og glæder du dig til at påbegynde din nye tilværelse i friske rammer? Så bør du sørge for, at huset eller lejligheden er sat flot i stand inden du flytter ind. Når først du har fået alle dine – og eventuelt resten af familiens – møbler og øvrige ejendele på plads, kan det godt være svært at finde tid og overskud til at foretage de manøvrer, der kræves for at renovere boligen.

Samtidig er det altid rart at få slettet sporene efter forrige beboer, inden man flytter ind. På den måde kan man nemmere gøre boligen til et hjem, og sætte sit eget personlige præg på huset eller på lejligheden.

Hvordan sætter jeg nemmest min nye bolig i stand?

Det er slet ikke sikkert, at du skal ud i en omfattende renovering af din nye bolig. Hvis du er tilfreds med måden hvorpå dit køkken og dit badeværelse fungerer, kan du måske nøjes med at forskønne vægge, lofter og indvendigt træværk samt eventuelle trægulve.

Sidstnævnte bør du lade en fagperson i form af en dygtig gulvsliber tage i grundigt øjesyn. Gulve, som kun er præget af overfladisk slitage som for eksempel pletter, mindre ridser og småskrammer samt solfalming og nedtrådt støv, har nemlig sjældent behov for en gulvafhøvling. Her kan du nøjes med den knap så invasive, men særdeles effektive gulvafslibning, som – hvis den er udført professionelt – vil efterlade træværket som nyt.

Få professionel hjælp til gulvafslibning i dit nye hjem

Det anbefales at du får udført din gulvafslibning som noget af det første – før du eksempelvis maler væggene. Støvet fra en gulvafslibning kan nemlig sætte sig i den friske maling – og så er du lige vidt! Samtidig er det tilrådeligt at få en professionel gulvsliber i Risskov til at forestå selve gulvafslibningen. Find ham på Gulvkanonen.dk