biler

Vælg din nye bil blandt de mange brugte biler i høj kvalitet

Vælg din nye bil blandt de mange brugte biler i høj kvalitet

editorial

Står du for at skulle investere i en ny bil, fordi familien godt kunne bruge et ekstra sæt hjul? Så har du sikkert allerede nu erkendt, at en spritny bil for langt de flestes vedkommende er uden for økonomisk rækkevidde for almindelige dødelige. I hvert fald hvis den skal betales kontant. Og så er det, at du skal beslutte, om et transportmiddel virkelig er værd at gældsætte sig for.

Grunden til, at helt nye biler er så dyre, er, at nye biler i Danmark generelt er behæftet med høje skatter og afgifter. Dette betyder, at du reelt låner penge til at betale disse afgifter – og når bilen efter et par år eller tre har mistet størstedelen af sin nyværdi, står du måske tilbage med resterne af et bil lån, som ikke kan dækkes af et salg af den brugte bil. Og det er ikke sikkert, at du til den tid ville synes, at denne økonomiske udskrivning var det hele værd.

Spar penge – køb brugt og billigt

Du bør vurdere familiens behov, og beslutte, om ikke det kune er i forholdsvis kort tid, at I har brug for en ekstra bil. Du vil med stor sandsynlighed nå frem til, at det ikke vil kunne betale sig at købe en ny bil – især ikke, når det er muligt at finde en brugt bil af nyere dato til en brøkdel af nyprisen. Brugte biler er ikke, hvad de har været.

Før i tiden ville man typisk forbinde en brugt bil med et sminket lid eller en gammel spand, som kunne falde fra hinanden når som helst. Nu om stunder er der mange, som sælger deres bil inden de er fyldt fem år (bilerne altså). Og de gør det ofte via forhandlere, som så indrykker annoncer for brugte biler online på deres egen bilportal https://www.biltorvet.dk/