biler

Find de bedste brugte biler online

Find de bedste brugte biler online

editorial

Når du er på markedet for en ny bil, kan det være fristende at købe den nyeste model, der er på markedet. Når alt kommer til alt, kommer en ny bil med den nye bilduft og alle de nyeste funktioner.

Fordele ved at købe brugt bil

Der er dog flere fordele ved at købe en brugt bil frem for en ny bil. Her er fem grunde til, at du bør overveje at købe en brugt bil i stedet for en ny bil

– Brugte biler er meget billigere end nye biler.

– Du kan få flere funktioner for dine penge, når du køber en brugt bil. En brugt bil, der kun er et par år gammel, kan f.eks. have funktioner, som ikke var tilgængelige på den nye model af samme bil.

biler

– Brugte biler bliver ikke nedskrevet så hurtigt som nye biler. Faktisk mister de fleste biler ca. 20 % af deres værdi det første år efter, at de er blevet købt. Så hvis du køber en brugt bil, der kun er et eller to år gammel, vil du ikke miste så meget i værdi som du ville gøre, hvis du købte en ny bil.

– Du behøver ikke at bekymre dig om, at garantien på en brugt bil udløber. De fleste nye biler har en garanti på tre år eller et bestemt antal kørte kilometer, men når den udløber, må du klare dig selv, hvis noget går galt. Med en brugt bil er den oprindelige producentgaranti måske stadig gældende, eller du kan måske købe en udvidet garanti hos forhandleren.

– Det er bedre for miljøet at købe en brugt bil. Ethvert fremstillet produkt har en miljøomkostning, og denne omkostning er højere for et nyt produkt end for et brugt produkt. Når du køber en brugt bil i stedet for en ny bil, reducerer du efterspørgslen efter nye biler og er med til at spare på jordens ressourcer.