stål

Stål bygges, skaber, pilles ned – og genbruges!

Stål bygges, skaber, pilles ned – og genbruges!

editorial

Der er mange elementer, som man kan genbruge nu om dage, og der er da også mange sager, som man skaber nu om dage med fokus på, at man både kan bruge dem i lang og senere genbruge dem – om det så er til noget nyt eller noget helt andet.

Man kan heldigvis også gøre en del for, at de her ting kan holde i længere tid.

En af disse ting er blandt andet stål, og det har med tiden erstattet mange af de ting, som man byggede med andre materialer med tidligere såsom træ.

Derfor er en træbalkon nu blevet til en stålbalkon, da denne både er mere sikker og kan holde i længere tid uden at have samme fare for at kollapse.

Måske vil nogle mene, at den så ikke er lige så køn, men man kan gøre meget for at gøre ting pæne at se på nu om dage – og så skal sikkerheden da også gå forud for det æstetiske.

image

Stål er kommet for at blive – længe

Sådan en stålbalkon kan jo have været noget andet af stål før, men selvom man måske ikke bruger grenbrugsstål til at lave denne balkon, fordi det er nemmest med en ny tape stål, der er bedre at arbejde med, miljøvenlig og meget andet, så kan den sagtens gå hen og blive til noget andet.

For når man ikke kan vedligeholde, fikse eller reparere den balkon af stål længere, så kan man pille den ned og skære den i mindre stykker, som man så kan helbruge helt eller delvist det samme sted eller flere steder.

Selvfølgelig vil stålet da på et tidspunkt have en udløbsdato for, hvornår det ikke kan genbruges længere, men det kommer nok til at ligge langt ude i fremtiden, hvis man virkelig har brugt noget godt stål til at starte med.