tømrer

Søger du en dygtig tømrer i Gilleleje?

image

Er det tid til nyt køkken? Drømmer du om en indbygget reol? Eller har du blot noget byggearbejde, der overstiger dine eller din kærestes evner inden for håndværk? 

Få tømrerarbejdet lavet af en professionel tømrer i Gilleleje, så du er sikker på et pænt og holdbart resultat!

Er det en dygtig tømrer i Gilleleje?

Men hvornår er en tømrer dygtig? Mundtlige anbefalinger fra andre, der har haft gode oplevelser med en dygtig tømrer i Gilleleje, er som regel den bedste og mest sikre måde at finde en god håndværker på. Men kender du ingen, der har brugt en tømrer for nylig, eller er din opgave lidt udover det sædvanlige, så hold øje med 2 ting, når du skal beslutte dig for en tømrer: Prisen og erfaringen. 

Hvad koster en god tømrer?

Du betaler enten en fast samlet pris, når du booker en håndværker, eller pr. time. Udover materialer skal du også indtænke udgifter til evt. uforudsete opgaver. Dette gælder primært, når du har større byggeopgaver, for eksempel renovering af et ældre hus. 

En god tømrer er god til at estimere, hvor lang tid en opgave tager, og kan derfor give dig en forholdsvis præcis pris på din opgave. Overstiger tidsforbruget eller udgifterne til materialer det planlagte, vil en god tømrer sørge for at give dig besked i god tid. 

Er det en håndværker med erfaring?

Mange håndværkere slår sig an på at være specialister inden for et bestemt område. Det er en god idé at vælge efter speciale, men i sidste ende handler det om erfaring. En nyuddannet tømrer kan alle de nye teknikker, men har ofte ikke arbejdet de år, som gør forskellen. 

Vær opmærksom på den enkelte tømrers erfaring, når du vælger. Mange firmaer skriver, at de sammenlagt har et stort antal års erfaring… men det betyder blot, at lægger du alle medarbejders erfaring sammen, får du det ofte imponerende antal år – ikke den enkelte håndværkers personlige erfaring inden for faget.