Træterrasser

Professionelt designede træterrasser - find dem online

Professionelt designede træterrasser - find dem online

editorial

Den danske sommer er skøn i al sin mangfoldighed, og derfor vælger mange at holde sommerferie hjemme i haven. Det er både mere afslappende og billigere end at skulle rejse sydpå og tilbringe tid i travle lufthavne og på kedelige hoteller. Og så er en staycation samtidig en del mere klimavenlig end en charter ferie sydpå.

Gør ferien sjovere og mere hyggelig med en træterrasse

Overvejer du at få opført en træterrasse i din have? Så er det nu du skal rykke.

Når sommeren først for alvor er over os er det rart at terrassen står færdig så familien kan nyde de lange lyse dage fra et solbeskinnet trædæk. Din nye træterrasse vil tjene som opholdssted for familien fra tidlig morgen til sen aften. Med en vel designet træterrasse kan du skabe den perfekte overgang mellem huset og haven.

Du kan træde direkte ud på din terrasse i de tidlige morgentimer og yde solens første stråler sammen med dagens første kop kaffe. Terrassen kan bruges til solbadning, leg og andre aktiviteter. Og så kan din træterrasse selvfølgelig danne rammen om familiens daglige måltider, fra brunch til grillmad om aftenen.

Vælg en overdækket terrasse og få mere ud af sommeren

Hvis du ønsker at sætte trumf på sommerens terrasse projekt vælger du en helt eller delvist overdækket terrasse. Med en overdækket terrasse er det lige som at få et ekstra rum i boligen.

Din terrasse kan med hel eller delvis overdækning huse et lækkert udekøkken. Og med en smart terrasse varmer kan en overdækket terrasse fungere som udestue således at du og din familie kan nyde den friske luft i haven langt ud på efteråret samt på de sommerdage hvor solen ikke titter frem bag skyerne.

Du kan se eksempler på flotte og unikke træterrasse med eller uden overdækning på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside  https://www.kun-terrasser.dk/.