Træterrasser

Find de flotteste træterrasser online

Find de flotteste træterrasser online

editorial

Skal du bygge terrasse til sommer? Så læs med her.

Hvordan får jeg opført en træterrasse?

Der er flere forskellige muligheder for at få en flot og funktionel træterrasse hjemme i haven. Du kan godt vælge at bygge terrassen selv hvis du har mod på det. En hjemmebygget træterrasse vil dog sjældent holde samme kvalitet som en terrasse som er professionelt designet og konstrueret.

Skal du blot have bygget et fladt trædæk på et ditto underlag er der således intet i vejen for at du selv finder terrassebrædder i et byggemarked og slår dig løs. Men skal din træterrasse opføres i flere niveauer, eventuel på en grund som ligger i et kuperet terræn, eller skal terrassen være forsynet med en overdækning, er det en god idé at alliere sig med en dygtig og erfaren tømrer.

En sådan træterrasse vil nemlig kræve et solidt og bæredygtigt fundament og en gennemgående forsvarlig konstruktion – og terrassen skal selvfølgelig udføres i materialer af stærk og holdbar kvalitet som kan holde til vinterens vejrlig. Ellers risikerer du at din terrasse ikke holder mere end højst et par sæsoner. Og du løber også en vis sikkerhedsmæssig risiko på din families vegne.

Lad Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS hjælpe med din træterrasse

Tømrermester Andreas la Cour fra den danske virksomhed Kun Terrasser ApS har mere end ti års erfaring inden for design og opførelse af træterrasser. Andreas la Cour beskæftiger sig nemlig udelukkende med at fremstille smukke og unikke træterrasser til kræsne bolig ejere, fortrinsvis i Odsherred og i Nordsjælland.

Hos Andreas la Cour vil du med sikkerhed kunne få et skarpt tilbud på en lækker træterrasse som matcher din bolig perfekt. Og som du og din familie kan have glæde af i mange år fremover.

Du kan læse mere om Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS på https://www.kun-terrasser.dk/.