fadølsanlæg

Opsæt fadølsanlæg strategiske steder

Opsæt fadølsanlæg strategiske steder

editorial

Hvis man er en bar, restaurant, café eller lignende, så har man nok en idé, hvor de fadølsanlæg skal stå, hvor det giver mest mening i indretningen.

Selvom dem, der sidder længst væk, kan ende med at skulle gå lidt for at komme op til baren, hvor fadølsanlæggene oftest er at finde, så er det intet at sammenligne med andre steder.

Hvis man har en åbningsdag på en bar, så kan det godt være, man sætter et ekstra anlæg op udenfor eller indenfor – udenfor kan specielt være smart at gøre, hvis man har nogle varme sommerdage, hvor man kan gøre plads til flere gæster udenfor, hvor der nok også er få, som der egentlig gider sidde indenfor i det gode vejr.

Er man på en festival, så kan man se, at der er gjort mange tanker angående, hvor man kan opstille flest fadølsanlæg, så det giver mest mening for alle publikummer, men også så man kan få øl ud til dem.

fadølsanlæg

Der skal være ikke for få, men heller ikke for mange fadølsanlæg

Derhjemme har man måske ens egen private smugkro, hvor man har installeret et fadølsanlæg, og det er ikke bare sådan lige at fjerne, så her er der ikke den store diskussion om, hvor det skal stå; og det kan ikke svare sig at få et mere.

Men hvis man nu skal holde en vejfest, et loppemarked eller et kræmmermarked, så kan man sagtens komme ud for, at man skal bruge flere fadølsanlæg.

Heldigvis er de oftest meget mobile, og så er de nemme at betjene, om at handler om at bruge dem, skænke en flot fadøl, eller man skal udskifte en fustage dertil samt rengøre anlægget.

Kig på Torstein Drikkevareservice efter det næste fadølsanlæg, som du skal have brug for, for de vil med garanti ligge inde med et.