boxershorts

Opdag flotte og eksklusive boxershorts

Opdag flotte og eksklusive boxershorts

editorial

Vil du forkæle manden i dit liv med en skøn gave? Skal det være en personlig og god gave, som han kan bruge i hverdagen? Et par boxershorts er en ideel gave til din kæreste eller mand. Men hvor finder du det helt rette par til ham?

Hvor kommer boxershorts fra?

Boxershorts opstod i England og blev oprindeligt brugt af boksere som shorts, som de kunne bevæge sig mere frit i. Disse shorts hæmmede derfor ikke deres fodarbejde. De kom på markedet som undertøj i 1925, men blev senere overhalet af populære underbukser kaldet trunks. I firserne var populære Levis reklamer, med en model kun i hvide boxershorts, dog med til at bringe salget af boxershorts op igen. 

Boxershorts kendetegnes ved deres brede elastikbånd. De har en gylp foran, som enten er lukket med små knapper eller en tryklås. I dag fås de også i en blanding af boxers og briefs, der egentligt er et par boxershorts – forskellen er bare, at de er kortere. Oprindeligt var de helt hvide, men de fås i dag i et væld af farver og mønstre. 

Vælg de perfekte boxershorts

Der findes faktisk mange forskellige boxershorts til mænd. Nogle mænd er til ensfarvede og simple modeller, hvor andre mænd er til farverige modeller med eller uden print. Når du skal vælge et par til din mand eller kæreste, kan du tage et kig i hans skuffer med undertøj og se hvilken stil han er til. 

Køb boxershorts som lækker gave 

Hos Love Lingeri finder du et udvalg af boxershorts til mænd. Her kan du blandt andet finde flotte boxershorts med print eller eksklusive Calvin Klein boxershorts. De er perfekte til en gave til din kæreste eller mand til fødselsdag, jul eller som morgengave på jeres bryllupsdag. 

Du kan se hele udvalget af lækre boxershorts hos Love Lingeri lige her.