boxershorts

Derfor skal man(d) aldrig gå uden undertøj

Derfor skal man(d) aldrig gå uden undertøj

editorial

Hvor mange gange har du prøvet at ryste din diller efter at have tisset, men stadig have et par dråber tilbage? Det har du sikkert ikke tal på, for det er ganske normalt og sker hele tiden. Der er mange måder at undgå det på, men derfor sker det ofte alligevel og det bliver værre med alderen. For at undgå tis på bukserne, skal du altid bruge undertøj.

Lækage kan også ske bagpå

Din diller er ikke din eneste kropsdel, der kan lække. Det kan bagdelen også. Det er der mange grunde til, såsom inkontinens, alderdom og visse lidelser og mad som du ikke kan tåle. Undgå pinlige ulykker og gå altid med undertøj, som boxershorts hvis du vil undgå ydmygende ulykke i form af brune pletter på buksebagen.

Tænk på din sexappeal

De ovenstående ting er ikke just sexede, men undertøj til mænd, kan faktisk godt være sexet. Så det handler ikke bare om at beskytte din bukser fra uheld, men også om din sexappeal. Der findes boxershorts til mænd der er designet til at forbedre din ’’pakke’’. Du kan ikke nyde fordelene ved sådant undertøj, hvis du ikke har noget på.

Der findes ligeledes undertøj, der giver god mulighed for at lave rollespil i soveværelset. Et godt eksempel er frække boxershorts. At bære sexet undertøj og danse foran din partner vil helt sikkert gøre jeres sex bedre, og om ikke andet, så lidt sjovere.

Nogle mænd mener faktisk at det er bedre slet ikke at have undertøj på men uden, vil du udsætte die ædlere dele for fare og potentielt ubehag. Så der er bestemt flere fordele ved at bruge boxershorts eller underbukser end at lade være.

Kvinder synes heller ikke at det er lækkert at have en mand med hjem, der har glemt sine boxershorts af alle de årsager nævnt overfor, men hun bliver med garanti forskrækket, hvis der ikke er noget mellem dine jeans og din diller.