Gulvafhøvling Galten

Nyt liv til det gamle trægulv med gulvafslibning eller gulvafhøvling i Galten

Nyt liv til det gamle trægulv med gulvafslibning eller gulvafhøvling i Galten

editorial

Når dit trægulv er blevet slidt i kanterne, og ikke længere bliver pænt ved almindelig gulvvask er der mulighed for at vække det til live igen med en professionel behandling. Du kan her vælge imellem en gulvafhøvling eller en gulvafslibning. Generelt set vil et trægulv, som ikke har lidt mere skade end hvad det bliver det påført ved dagligdags anvendelse, kunne blive rigtig flot igen ved en gulvafslibning. Her fjernes nemlig de grimme, grå og matte slidspor af nedtrådt skidt, som opstår der hvor gulvet slides allermest, og hvor overfladen er ganske udtørret.

En gulvafslibning vil også kunne få bugt med de gulnede plamager, som opstår ved solfalming, generende splinter og overfladiske ridser. Men har gulvet slået sig alvorligt – for eksempel pådraget sig en fugt eller vandskade efter en oversvømmelse – vil kun en gulvafhøvling slå til. Ved en gulvafhøvling skrælles den øverste del af gulvets overflade ved hjælp af knive, som er monteret på en roterende valse. En gulvafhøvling tager således meget mere af gulvet ad gangen end den mere skånsomme gulvafslibning, og kan også anvendes, når gammel lak eller fernis skal fjernes. Under den lakerede eller beskadigede overflade gemmer der sig et nyt og friskt lag træværk, som blot skal have en opfølgende gulvafslibning for at blive klar til en efterbehandling.

Her kan du for eksempel vælge lud eller sæbe, som lysner træværket naturligt, og samtidig giver en lækker og ensartet overflade med et hvidligt skær. Din gulvmand vil kunne udføre såvel selve gulvafhøvling som den efterfølgende gulvafslibning og den plejende sæbe eller lud behandling.

Hvor kan jeg få et tilbud på en gulvafhøvling?

Hos https://gkservice.dk/gulvafhoevling-galten/ kan du altid få kontakt til en dygtig gulvmand, som på baggrund af en vurdering af dit trægulv kan give dig et gratis og ikke bindende tilbud på en professionel gulvafhøvling.