elektriker

Man kan som elektriker som udgangspunkt to muligheder for vagtovervågning

Man kan som elektriker som udgangspunkt to muligheder for vagtovervågning

Ved ens elektriker-firma kan man have behov for, at der bliver benyttet vagtovervågning udover den sikkerhed, man selv har installeret.

Den sikkerhed har forsikringen måske påkrævet, så man kunne være nogenlunde sikker på, at man kunne få en erstatning, hvis uheldet skulle være ude, og der bliver begået røveri, så man mister dyrt materiale og udstyr.

Selvom det aldrig er sket for en før, så vil man ikke tage chancen, og man vil jo hellere sove trygt og vide, at skulle det værste ske, så er man da nogenlunde sikker på, at man med største sandsynlighed kan få det hele dækket ind, så man kan købe nyt.

Uerstattelige effekter og ting, man på ingen måde kan få erstattet, er gemt så godt væk, at tyvene virkelig skal gå målrettet efter dem, hvis de vil have fingre i dem – men de har ingen stor pålydende værdi, så den frygt er ikke så gigantisk.

Men derfor sover en lille smule af dig alligevel utrygt, fordi du ved, at dit elektrikerfirma ikke er overvåget af nogle mennesker, mens du ikke er der som chef til at holde øje med, hvad der sker, og medarbejderne kan se for sig, hvis der sker noget mistænkeligt.

I den forbindelse har du to muligheder at gøre godt med, hvis du skulle ønske dig at få noget menneske overvågning i fritiden, for du vil jo ikke sætte medarbejderne til at have unødige nattevagter af en grund.

Du kan vælge at få overvågning af den art, hvor de er hyret ind til at være på dit eller dine domicil(er), mens du ikke selv er der, hvor de måske er flere og har vagthunde med og holder øje.

Den slags er selvfølgelig ikke så billigt, men man kan også vælge den mere bløde mellemvare, som i sin egen eksistens kan være med til at holde indbrudstyvene væk.

Det sker ved, at man hyrer et vagtfirma til at patruljere i området, kigge forbi, lyse ind og måske tage en runde og dukke op, hvis der går en alarm.

Disse vagter skal ofte holde øje med flere firmaer og andet, mens de er på arbejde, men de varetager også dit sted lige så godt som alle de andre.