elektriker

Find den bedste elektriker i Billund

Find den bedste elektriker i Billund

Skal du bygge om eller til – eller trænger de elektriske installationer i din bolig til en udskiftning? Så skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker. Det er nemlig påkrævet ved lov at lade en autoriseret fagperson varetage ændringer i de faste installationer i boligen uanset om det drejer sig om elektriske installationer eller VVS installationer – og uanset om du bor i etage ejendom eller i eget hus.

Denne regel er ikke indført for at genere dig eller for at gøre virksomheder inden for disse faggrupper rige. Det handler udelukkende om sikkerhed – din og andre menneskers. Du kan nemlig komme til at udrette store skader på såvel bygningen som på øvrige beboere i denne hvis du selv går i gang med at lege elektriker. Og det kan under alle omstændigheder hurtigt gå hen og blive rigtig dyrt for dig selv at fifle med de faste elektriske installationer i din bolig.

Må jeg ikke udføre nogen former for elektriker arbejde?

Det korte svar er nej – du må ikke selv udføre arbejde som har med de faste elektriske installationer i bygningen at gøre. Disse er defineret som de elementer du ikke kan skrue løs og tage med dig ud af bygningen. Du må således gerne skifte en sikring der er sprunget – men skal du have nyt hfi relæ skal der en autoriseret el installatør eller elektriker på banen.

Det samme gælder hvis du skal have trukket nye kabler eller udskiftet eksisterende. Og ønsker du integrering og digital styring af dine systemer kan en autoriseret el installatør eller elektriker også hjælpe dig.

Hvor finder jeg min lokale elektriker i Billund?

Hvis du står og skal bruge hjælp til de elektriske installationer i din bolig i Billund kan Westergaard El A/S assistere. Du kan læse mere på westergaard-el.dk