radonmåling

Måling af fugtighed med hygrometer

Måling af fugtighed med hygrometer

editorial

Har du overvejet om indeklimaet i dit hjem er sundt for dig og din familie? Hvis ikke bør du nok give det en ekstra overvejelse.

Er luften i din bolig for fugtig, eller er der megen støv eller mange partikler i luften inden døre, kan det give anledning til ubehag. Forhøjet luftfugtighed kan i værste fald føre til skimmelsvamp. Og derfor bør du måle graden af luftfugtighed i stuer og værelser ved hjælp af et hygrometer til hjemmebrug.

Hvad skal jeg bruge et hygrometer til?

Du bruger et hygrometer til at måle niveauet af fugt i luften i dine stuer og værelser. Med et hygrometer kan du danne dig et retvisende billede af den faktiske luftfugtighed som kan have stor indvirken på dit indeklima.

Et sundt indeklima er hverken for tørt eller for fugtigt. Dit hygrometer kan afsløre om der er for megen fugt i luften. Og så kan du iværksætte tiltag som kan rette op på dette.

Hvordan installerer jeg et hygrometer?

Et hygrometer skal faktisk ikke installeres for at kunne foretage måling af luftfugtighed. Det lille smarte hygrometer fra RadonHuset kan ved hjælp af en magnet på bagsiden monteres på køleskabet hvorfra du så kan få adgang til oplysninger om rummets temperatur og luftfugtighed.

Dit hygrometer måler luftfugtighed og temperatur over et forløb på et døgns tid. Og en farveskala indikerer om der er problemer som skal adresseres i den forbindelse.

Hvor køber jeg et hygrometer til måling af luftfugtighed?

Du kan som nævnt købe forskellige typer hygrometer, for eksempel det lille hygrometer til hjemmebrug, hos RadonHuset. RadonHuset har en webshop hvorfra virksomheden forhandler diverse måle instrumenter til private borgere.

Hos RadonHuset kan du blandt andet købe termometre, barometre, hygrometre og radon målebokse. Du kan se det store udvalg af måle instrumenter i den online shop på RadonHuset.dk.