eboligadvokat

Hvornår skal man søge på eboligadvokat.dk?

Hvornår skal man søge på eboligadvokat.dk?

Altid godt med en second opinion

Når det hele ramler, og alt presser sig på, er det altid en god idé at få en objektiv holdning på det hele. Vi kender det alle fra privatlivet, hvor vi i høj grad oftest maler situationen af vores egen underbevidsthed. Det kan være i tilfælde, hvor man diskuterer med sin partner, eller på arbejdet, hvor man er utilfreds med en kollega. 

Der er altid to sider af sagen og af samme årsag, skader det aldrig at spørge andre folk til råds, når det kommer til blandt andet boligsituationer. 

Hvis du er ude og kigge på et hus, kan der være mange ting, du overser, fordi det måske er lige præcis dit drømmehus. Måske ved du ikke lige præcis, hvor lang tid det har ligget og ventet på at blive købt, eller du har måske ikke lige tjekket ordentligt efter i fejl og mangler – og selv hvis du tror, du har, kan det være svært at være helt sikker, hvis man står foran sit drømmehus. 

Her kan det være en god idé at have en tredjepart med udover dig selv og din partner, som kan vurdere og se situationen for et andet perspektiv end jeres/dit. Men hvad så, når tredjeparten godkender? Er du/I så helt alene igen? Nope. Du kan stadig få en boligadvokat. 

Hvad søren er det?

… tænker du måske. En boligadvokat er i princippet bare ligesom en normal advokat, men hvor det er en normal bolig, det drejer sig om og ikke noget som kriminalitet eller et parforhold, der skal reddes. 

En boligadvokat sørger for at gå alt det lavpraktiske igennem og tjekker op på de ting, som du måske glemmer er relevante. En boligadvokat laver derudover også tinglysning, hvis du har behov for dette og alt det andet svære, som følger med ved køb eller salg af bolig.