Gulvsliber Skanderborg

Gulvafslibning: Hvis du forbereder dig, bliver resultatet bedst

Gulvafslibning: Hvis du forbereder dig, bliver resultatet bedst

editorial

Der er ikke noget som en gulvafslibning og ny efterbehandling, der kan give nyt liv til hjemmet, og hvis du vil have det bedst mulige resultat, kan du med fordel forberede dig, inden håndværkerne kommer.

Skal du have håndværkere på besøg til en gulvafslibning en af de nærmeste dage, kan du gøre det lettere for dig selv og dem med en smule forberedelse. Læs her, hvad du kan gøre:

1) Ryd rummet

Det første, du skal gøre, er at fjerne alle møbler og løse genstande fra rummet, så der er plads til at udføre arbejdet. Det er irriterende for håndværkerne, hvis de skal flytte rundt på stole og skabe, og det koster dig dyrebar tid – og dermed penge.

2) Sæt varme på

Måske er der allerede varmt i forvejen, og så behøver du ikke skrue op for radiatorerne, men hvis det er et rum, der ikke bliver brugt, kan du med fordel sørge for at varme det op på forhånd – så tørrer efterbehandlingen nemlig hurtigere. 

3) Afdæk stationære møbler

En professionel gulvsliber opsamler det meste af støvet, mens arbejdet står på, men der vil altid være noget, der flyver ved siden af, og derfor er det en god idé, hvis du dækker stationære møbler af med plast.

4) Planlæg håndværksbesøgene

Skal du både have malet og slebet gulve, er det en god idé, hvis du sørger for, at de kommer i den rigtige rækkefølge. Selvom slibemaskinerne er moderne, er de stadig store, og du risikerer, at de laver ridser på gulvlister og paneler. Skal der males alligevel, er det derfor bedst, hvis det foregår efter slibearbejdet.

5) Vær hjemme når de kommer

Der er ingen grund til at være hjemme, mens arbejdet står på, men du kan med fordel være der, når gulvsliberen ankommer. På den måde kan du få svar på alle dine spørgsmål og i øvrigt sikre dig, at I er enige om, hvad der skal laves.