Gulvsliber Randers

Find din lokale gulvsliber i Randers online

Find din lokale gulvsliber i Randers online

editorial

Trægulve er lækre, behagelige og smukke på én og samme tid – dog under forudsætning af at de er velholdte og intakte. Et slidt trægulv er faktisk nærmest det modsatte. Trægulve, som bærer tydelige præg af overfladisk slitage, kan dog i langt de fleste tilfælde blive rigtig flotte igen. Det kræver blot en grundig gulvafslibning, udført af en faglært håndværker.

Hvad sker der ved en gulvafslibning?

Når du vælger at overlade slibning af gulvet i din nye bolig til en kompetent og veluddannet gulvsliber, kan du forvente intet mindre end et fantastisk resultat. Har gulvmanden på forhånd vurderet, at dit gulv egner sig til en gulvafslibning, vil du med stor sandsynlighed blive utroligt overrasket over forskellen på gulvet før og gulvet efter gulvafslibningen.

Ved en gulvafslibning slibes de øverste 1 – 2 millimeter af gulvet, hvilket betyder, at den slidte overflade helt fjernes. Det er her, de allerværste tegn på slitage sidder, som for eksempel misfarvninger, småskrammer og ridser, pletter fra spildte væsker og gulnede plamager fra solfalming. Alle disse skønhedspletter giver gulvet et falmet og mat udtryk, og derfor vil gulvets overflade, så snart de er væk, fremstå ensartet og skinnende.

Efter selve gulvafslibningen vil gulvmanden efterbehandle dit trægulv med et materiale efter dit eget valg. Ønsker du en forseglet, slidstærk og rengørings venlig overflade, kan gulvmanden vælge at behandle træværket med lak, fernis eller maling. Hvis du foretrækker en ikke forseglende behandling, som tillader dig at mærke træværket under dine bare fødder, kan du vælge mellem en olie, lud eller sæbe behandling. Din gulvmand vil selvfølgelig kunne yde rådgivning og vejledning i forhold til hvilken behandling som tjener dit gulv bedst, på baggrund af gulvets type, tilstand og beskaffenhed.

Hvis du ønsker et godt tilbud på en gulvafslibning i Randers, kan du altid kontakte din lokale gulvmand på Gulvkanonen.dk