DBA Biler

Få det bedste ud af dit besøg efter via, fundet på DBA biler

Få det bedste ud af dit besøg efter via, fundet på DBA biler

editorial

Planlægning er nøglen til al god gennemførsel, og det gælder helt ned til de små ting, for selvom det kan være sjovt nogle gange bare at kaste sig ud, uden man aner, hvad der kommer til at ske, så bør man helst være klar til de ting, der kan have konsekvenser for en længere frem i tiden – og som koster penge.

Sådan et eksempel er det jo med at skulle købe en bil, og det gælder også, hvis man skal købe den fra brugt.

Vi er heldige, at man nu om dage kan sidde derhjemme og sortere i de bil-annoncer, man muligvis gerne vil ud at besøge fysisk, så man ikke skal lede forgæves, mange steder eller køre rundt utallige gange efter noget, der ikke passede en godt nok.

Den slags planlægning kan man gøre på blandt andet DBA Biler, og det er jo det første skridt i den rigtige retning, når man har forkortet ens liste med udvalgte biler, man potentielt kan se sig selv benytte og køre i, da de svarer til ens budget, egenskaber og forventninger til sådan en.

Men billeder – hvis de er med – kan narre, være taget i godt lys eller ved at skyde udenom fejl og mangler, og selvom man kan bede om at få taget nye billeder, så vil det altid bedst kunne svare sig selv at komme ud og kigge på bilen.

Her kan man forberede sig endnu mere ved at bede sælgeren om at køre den frem, så man lettere kan komme til, man kan få taget en prøvetur, den kan være blevet gjort pænt, så der er plads i den, og måske er der den nyeste synsrapport over bilen parat, når man dukker op.

Så udnytter man tiden, mens man er der, så man kan måske nå at besøge flere sælgere i løbet af samme dag.

Og duk aldrig uanmeldt op, det er bøvlet for alle parter.