gulvafslibning glostrup

Er dit trægulv blevet gråt og kedeligt? Bestil en professionel gulvafslibning Glostrup

Er dit trægulv blevet gråt og kedeligt? Bestil en professionel gulvafslibning Glostrup

editorial

Et slidt trægulv er sjældent et særligt kønt trægulv – og det bliver ikke bedre med tiden. Hvis du er træt af se på de grimme, grå slidspor, pletter fra kaffe, te rødvin eller andre spildte væsker, som er aflejret i træværkets overflade, eller de mange skrammer og ridser, som også samler nedtrådt støv og derfor træder ekstra tydeligt frem, er en gulvafslibning din eneste mulighed for at slippe af med de tydelige spor af slid.

Du kan nemlig ikke vaske dit gulv pænt og rent, når først sliddet har fået godt fat. Men med en gulvafslibning, som skånsomt fjerner de øverste 1 – 2 millimeter af træværket – og dermed de overfladiske skønhedspletter – får du nemt og hurtigt et trægulv, som er som nyt.

Hvad koster det en gulvafslibning?

Generelt varierer prisen på en gulvafslibning en del. Men en gulvafslibning vil altid være billigere end at få lagt et splinternyt trægulv – og det vil derfor også altid kunne betale sig at få en professionel gulvafslibning, såfremt trægulvet kun har overfladiske skader. Hos Gulvkanonen.dk kan du finde din professionelle gulvsliber, som samtidig kan hjælpe dig med at finde den rette efterbehandling til dit trægulv, og vejlede dig i fremtidig vedligeholdelse af gulvet.