Haveservice

Det kan du ordne i haven om efteråret

Det kan du ordne i haven om efteråret

editorial

Om efteråret er der ikke lige så meget arbejde i haven i forhold til at luge, slå græs og klippe hæk. Der er dog stadig meget, som du kan ordne, så dine have bliver ved med at se pæn ud. Dermed kan du også stadig gå ud og få noget frisk luft ude i haven. 

Hvis du drømmer om at plante en ny hæk, få et træ eller en busk i haven, er det faktisk om efteråret, at du skal plante det. Om efteråret er jorden nemlig stadig lun, samtidig med at der falder meget regn. Det giver planten de bedste betingelser for at etablere sig. Hvis du planter om foråret eller om sommeren, vil du typisk skulle vande meget mere, fordi planten ellers risikerer at tørre ud. 

Om efteråret er det også en god ide, at du beskærer mange former for træer og buske. Er der en gren, der har irriteret dig hele sommeren, er det altså nu, at du kan få bugt med den. 

Få en havemand til at hjælpe dig 

Er der nogle af opgaverne, hvor du føler, at de er for tunge for dig at overkomme, eller er du bange for, at du ikke kan nå det, kan du få en havemand til at hjælpe dig. Vedkommende kan hjælpe dig med store og små opgaver, hvilket gør det nemt for dig at holde din have. 

Et af de firmaer, der tilbyder en havemand, er stecksfliserens.dk. De kan hjælpe med blandt andet beskæring, græsslåning og klipning af hæk. Dermed kan de altså løse en række af de opgaver, som det ellers kan være svært for dig at nå. 

Du kan også hyre dem til større projekter. Det kan for eksempel være, hvis du gerne vil have omlagt din have, eller du gerne vil have fældet et træ.