coating

Coating af ventilationskanaler i køkkener

Coating af ventilationskanaler i køkkener

editorial

Restauranter, hoteller, cafeer, hospitaler og øvrige institutioner forsynet med køkkener af en vis størrelse vil have brug for professionel ventilationer. I den forbindelse er det vigtigt at have styr på såvel effektiviteten som brandsikkerheden. I køkkener kan selv det mest moderne ventilationsanlæg lide overlast på grund af den store mængde partikler, sod og fedt fra madlavningen.

Denne belastning er en del højere end i eksempelvis kontor miljøer. Derfor er det vigtigt at du som drift ansvarlig er særlig opmærksom på disse systemer, og sørger for at få dem efterset og renset med jævne mellemrum. Og her kan coating af ventilations kanalerne være en rigtig god idé.

Hvad gør coating af ventilationssystemet?

Når du vælger at lade Safe-Coating.dk udføre coating af dine ventilations kanaler beskytter du ikke alene disse imod rust og gennemtæring som følge af korrosion. Du kan faktisk også reparere skader, som er opstået i den anledning, og derved tætne diverse revner og huller i kanalerne. På den måde reducerer du dit energi forbrug samtidig med at ventilations systemets forventede levetid forlænges.

Det særlige coating materiale som anvendes af Safe-Coating.dk har en særlig modstandsdygtighed over for kemiske dampe. Det dansk producerede produkt fra E-AT er testet i såvel klorholdige som sure og basiske miljøer med pH værdier som spænder imellem 3 og 12 uden at udvise tegn på degradering af coating materialet. Produktet er testet i henhold til standarden DS/EN ISO 2812-3, 2012, samt DS/En 1361-1 2013 og DS428 hvilket er din sikkerhed for at coatingen samtidig er brandhæmmende.

Der ud over er coating fra Safe-Coating.dk resilient over for slag. Materialet er selvhelende ved mindre skader på grund af sin høje grad af elasticitet. Og så kan coating produktet tilpasses såvel cylindriske som firkantede ventilations kanaler.

Du kan læse mere om coating af ventilations kanaler på Safe-Coating.dk