coating

Beskyt bygningen via ventilationen

Beskyt bygningen via ventilationen

editorial

Hvorfor bruge coating til ventilationskanaler?

Ventilationskanaler lever ikke bare deres eget liv, men skal vedligeholdes, beskyttes og fx brandhæmmes. Hvis I bruger safe-coatings ekspertise sparer I energi og forlænger kanalernes levetid. Kanalerne bliver selvslukkende, hvis der opstår brand. De er også støvafvisende og modstandsdygtige over for slag, har høj elasticitet, og ved mindre skader er de selvhelende. Derudover har de en høj vedhæftningsevne, så de er lette at arbejde med samt vandtætte.

safe-coating.dk arbejder professionelt med ventilationskanalers modstandsevne og kan lukke utætheder og huller i kanalerne samt beskytte dem mod rust og gennemtæring. safe-coating.dk kan også give jer en god løsning, selv om dine kanaler allerede er gennemtæret. De sørger også for brandtekniske foranstaltninger i kanalerne, så de har meget svært ved at antænde.

Boligforeninger

Som boligforening oplever I nok desværre engang imellem brand i en af jeres bygninger. safe-coating.dk tilbyder at brandsikre ventilationskanalerne, da ild og røg ellers kan ledes rundt i bygningen og skade mere, end det behøver. Danske E-AT har udviklet og producurer coating til ventilationer.

safe-coating.dk renser og bruger coating for at vedligeholde jeres eksisterende ventilation. Da det er brandhæmmende vil det så vidt muligt sørge for, at branden ikke spreder sig.

Løsningen er billig, da de sparer på udgifterne til mange materialer og arbejdskraft. De kan arbejde med alle typer kanaler – om jeres ventilationskanaler er firkantede eller runde, betyder ikke noget.

safe-coating.dk er den eneste udførende i Danmark med dette produkt. 

Restaurationer, køkken og hotel

Hvis I er i branchen med restauration, køkken og/eller hotel er safe-coating.dk’s produkt velegnet til jeres ventilationskanaler, da det er brandhæmmende og beskytter røgen mod at løbe rundt i bygningen. Kanalerne er i øvrigt meget svære at antænde og er selvslukkende. Det er en god sikkerhed at have i et hotel med mange forskellige gæster eller et køkken, hvor det går hedt for sig. Det er især oplagt at benytte produktet i køkkener på skibe, da det beskytter i miljøer med kemiske dampe i luften.