aloe vera

Virkningsfuld velvære med den alsidige aloe vera

Virkningsfuld velvære med den alsidige aloe vera

Mange forbrugere begynder i støt stigende grad at efterspørger plejeprodukter uden skadelig kemi – og det bør man uden tvivl også forsøge at navigere udenom, da din krop kan tage varig skade, eksempelvis ved at udvikle en eller flere kroniske allergier.

Noget af de allervigtigste er cremer; både til ansigt og krop. Disse påføres ofte morgen og/eller aften og er derefter i konstant kontakt med din hud i mange timer i træk, modsat eksempelvis en body wash, der skylles af med vand efter brug. Prøv derfor at finde en creme, der er fremstillet af naturlige ingredienser – herunder præsenteres en ekstra anbefalelsesværdig.

“Aloe Vera Bodylotion 90%”, der fås på veracura.com, er en exceptionel kropscreme, lavet på koldpresset gelé fra den omnipotente plante. Produktet er økologisk, rent og helt og aldeles fri for alle de stoffer, du gerne vil undgå – det være sig eksempelvis de farlige parabener.

“Aloe Vera Bodylotion 90%” optages hurtigt af din hud, hvilket for mange er et vigtigt parameter; der findes ikke noget værre end at føle sig klistret og indfedtet længe efter påføring. Den mætter din hud med fugt, og den vedligeholder PH-balancen.

Cremen kan bruges på hele din krop, både dag og aften. Da den føles kølende er den desuden et oplagt valg, hvis du har solbadet i længere tid. Af manden i huset kan den, grundet den helende og beroligende effekt, anvendes efter barbering. Produktet henvender sig altså til hele husstanden, hvilket kun kan ses som en stor fordel.

Efter brug bliver din hud vidunderligt blød. “Aloe Vera Bodylotion 90%” har et højt naturligt indhold af vitaminer, herunder A-vitamin samt E-vitamin, der har anti-age-effekt. 

Besøg den fantastiske shop VeraCura, der er forhandler af et væld af lækre varer indeholdende den fantastiske plante – du vil med garanti blive både overrasket og overvældet. Ryd straks skuffer og skabe for skidt og gift og genopfyld med de potente planteprodukter!