vikarservice fredericia

Vikarservice i Fredericia - når vikaren skal matche perfekt

Vikarservice i Fredericia - når vikaren skal matche perfekt

editorial

Mangler du ekstra hænder til udførelse af faglært eller ufaglært arbejde i din virksomhed? Så kan du overveje at hyre en eller flere dygtige vikarer.

Hvorfor skal jeg hyre en vikar?

En vikar er en glimrende løsning på problemet med manglende hænder. Når du hyrer en vikar i stedet for at fastansætte en ny medarbejder opnår du større fleksibilitet.

Du slipper for at skulle bekymre dig om hvorvidt du skal fyre den pågældende medarbejder igen når opgaven er udført. De mennesker, som vælger et liv som vikar, er ganske indstillet på midlertidige arbejdsforhold, og er derfor særdeles omstillingsparate.

Med en vikar kan du udvide din stab i en periode hvor der er mere travlt end normalt. Det kan være i løbet af bestemte tidspunkter på året.

image

Mange virksomheder opererer med sæson betonet arbejde og har derfor brug for at supplere det tilgængelige mandskab i særlige periode. Og endelig kan virksomheden have fået kontrakt på en større opgave som kræver ekstra hænder.

Med en vikar har du dækning for de medarbejdere du mangler. Du kan vælge at tilkalde en vikar på dagsbasis, skulle en af dine medarbejdere være blevet syg eller af anden årsag melder forfald. Og hvis du lader et vikarbureau varetage opgaven med udvælgelse, rekruttering og ansættelse af vikarer slipper du også for denne del af processen.

Hvilket vikarbureau skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at finde sine vikarer tæt på arbejdspladsens adresse. Derfor bør du vælge et vikarbureau i nærheden af din virksomhed eller den lokation hvor opgaven skal løses.

Søger du et vikarbureau i Fredericia kan du med fordel vælge den lokale afdeling af det landsdækkende danske vikarbureau DK Vikarservice ApS. Hos DK Vikarservice ApS finder du top kvalificerede vikarer inden for diverse håndværker og special arbejde områder. Du kan læse mere på dkvikarservice.dk.